13-02-06

 

Oh, wat moest ik aan mijn Prins denken als ik Sara's blogje van vandaag las. Super zalig: in slaap vallen dicht bij je geliefde, midden in de nacht even wakker worden en zien dat hij daar zo vredig naast je ligt, en 's morgens wakker worden van de geur van lekker verse boterkoeken en warme Senseo-koffie. (ja, dit is géén fabeltje, mij overkwam het écht )

Gisterenavond naar goede gewoonte het weekend afgesloten bij Prins thuis: Eurosong gekeken (Bah, La Sacra), Flikken gehuiverd, én Valentijnspakjes uitgedeeld (aangezien we mekaar niet kunnen zien op D-Day). Ik kreeg een heel mooi (én sexy) topje en shortje om in te slapen. En Prins zag dat het goed was

Vandaag de week goed begonnen op stage. Alhoewel dat de leerlingen van 4KT allemaal lagen te slapen het eerste lesuur, heb ik ze toch nog wat wakker gekregen. (Echt ongelooflijk, die gasten lagen dus écht met hun hoofd op hun bank hé, kheb mij schor geroepen dat ze recht moeten zitten en opletten. Gelukkig straal ik wat autoriteit uit, en luisteren ze al vlug naar me ( neen, ik stoef niet over mezelf, de leerkrachten zeggen dat  ).

Pff was me dat slecht weer vandaag jong! Hebben jullie ook zo'n last van het "ik-ben-depressief-vandaag-want-het-weer-is-kaka-syndroom"?

Ik anders wél! Hopelijk valt het morgen beter mee, want ik moet met de fiets naar m'n stageschool, en dat is toch wel een heel eindje hoor. (Deze morgen had ik een papa-taxi ter beschikking...)

 

Groetjes, en hopelijk zijn ook jullie de week goed gestart!

20:22 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.