14-02-06

Valentijn

Ziehier mijn roosje voor mijn lieve Prins! Al kan ik hem vandaag niet zien, toch zeg ik voor de duizendste keer vandaag dat ik hem graag zie! En zaterdag zullen we het eens écht vieren hé, met een lekker etentje, pfieuw ik verlang al .

Deze morgen heb ik alweer visite gehad van een lector van me, hij kwam mijn les "controleren". Het was juist de les waarin ik een luisteroefening voorzien had, met een fragmentje uit "Keeping up appearances" (Residence Bouquet, Lady of the house speaking...!). Het was eerst en vooral een hele opdracht om de rollende TV op een goede plaats te zetten zodat iedereen het kon zien. Dan had ik een goed plaatsje gevonden, dan kwam de stekker toch wel niet tot aan het stopcontact zeker... Enfin, ik heb er dan toch een leuke oefening kunnen van maken. En mijn lector zag dat het goed was...

Zoals ik eerder al gezegd heb, moest ik voor vandaag een les Frans over Valentijn in mekaar steken voor de leerlingen van 4 Kantoor-Verkoop. Awel, de mentor vond het schitterend, het resultaat was dan ook oogverblindend: allemaal A's (=onderscheiding). En er sprong er eentje een gat in de lucht!

Om mezelf te belonen, ben ik daarnet even de stad ingetrokken ( girls just want to shop till they drop ), en heb ik mezelf een nieuwe jeansbroek geschonken, zo enen die een beetje smaller is onderaan, zodanig dat ik hem in men laarzen kan steken.

Ben deze middag gaan eten met een vriendin, die les geeft in de lagere school naast de school waar ik nu stage loop. Tof om eens lesgeef-ervaringen uit te wisselen tussen een lerares en een regentes!

Alé Assepoes, hop hop, terug aan het werk! ( moet namelijk de les dubbel boekhouden van morgen nog voorbereiden).

Groetjes aan iedereen, en ik wens jullie allen nog een spetterende Valentijn(snacht)  toe!

15:59 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*** Nog een heel fijne dag gewenst.

Gepost door: emmy | 14-02-06

pieplahoi!!! proficiat met de onderscheiding é ;-)
en van mij wordt het ook een rustige valentijnsnacht, maar in ieder geval dit weekend maken we het goed :D

Gepost door: RedRose | 14-02-06

De commentaren zijn gesloten.