21-02-06

Daar stond ik dan voor choco

Pff, wat een goed begin van de dag zeg! Je las het waarschijnlijk ook al bij Redrose: we stonden mooi voor choco deze morgen om 08u30 aan het lokaal, braaf te wachten op de lector DIE GISTERENAVOND OM 10U30 GEMAILD HEEFT DAT ZE ZIEK IS! En die denkt da wij zo'n nerds zijn da we de héle dag aan ons email vastgekluisterd zijn? Gek kwamen we ervan. Had beter nog uurtje langer geslapen, want voel me toch niet 100% hoor vandaag. Jah wat wil je, deze morgen voor nieks door de regen gereden, en dan deze namiddag uit pure regen-wanhoop de bus genomen, tussen al die rochelende en vies hoestende gratis rijdende oudjes (om het met véél adjectieven te zeggen).

Enfin, toch ook nog goed nieuws: Prins z'n nicht is bevallen van haar eerste kindje: een zoontje! Ik had vrijdag nog de eer om eens goed aan haar mooie dikke buik te komen voelen, en stampen dat da gastje deed. Morgenavond gaan we waarschijnlijk eens een bezoekje brengen aan de boebel, kan al nie wachten om het eens vast te houden!

Morgen wordt weer een lange dag op school: les van 08u30 tot 17u. Gelukkig gaan G. en ik lekker gaan eten in de studentenresto 's middags: smullie smul!

Prettige dinsdag iedereen! ( had bijna 'maandag' getypt, gelukkig gaat de week sneller voorbij dan ik denk...)

17:05 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

* It's a deal ;) Nahja, 'k had vroeger 'n andere blog en op den duur was daar half 't school aant mee lezen (docenten enzo) dus 'k probeer gewoon wa meer op te passen :)

Gepost door: LittleStar | 21-02-06

... Pfew, even aan het lezen geweest... je hele blogje doorgenomen (gelukkig bestaat je blogje nog niet zo lang). Leuk om te lezen en ik kom zeker terug! Ik voeg je alvast toe aan mn linkjes. Nog 'n fijne dinsdagavond. Groetjes, Tine

Gepost door: Tine | 21-02-06

* Ik zie je mini-chat dan weer wel ;)

Gepost door: LittleStar | 23-02-06

. Sjiek! Ik word vernoemd!
G. ;-)

Gepost door: G. | 01-03-06

De commentaren zijn gesloten.