28-02-06

 

 O wat verlang ik naar het zonnetje op m'n huid! Ik las het al op verschillende blogs, de winterblues zijn schering en inslag voor het moment! Een mens zou geen goesting meer hebben om uit z'n lekker warm bed te komen als ma 's morgens de rolluiken optrekt, en ik zie welk druilerig weer het alwéér is. BAH, leve de lente, de zomer én de zon!

Dit weekend heb ik weer goe gewerkt, en weer heel wat centjes verdiend. Het is soms niet met m'n volle goesting dat ik vertrek naar het werk, maar eens daar, relativeer ik wel al rap hoor, het valt altijd reuze mee, en onder het personeel wordt soms wat afgelachen ( leve de humor op het werk!). Ik heb het waarschijnlijk al eens vermeld hé, als ik deze zomer nog een reisje wil maken met Prins, zal ik de centjes telkens mooi op de spaarrekening moeten laten staan. Maar deze middag heb ik mezelf toch eens verwend: ik heb in Sport-Line een fantastisch mooie, rode, en lekker zittende sportbroek gekocht ( sluikreclame: die van Nike zij nde beste! ). Ik ga vrijdag gaan squashen met m'n zchoonzusje ( na veel zagen van Prins, dat ik te weinig aan sport doe ), en had nieks om aan te trekken. Ohlala wat zal ik nu graag gaan sporten, met zo'n blitse mooie sportbroek. Haha, vrouwen hé ...

Gisteren ben ik met m'n ouders naar de Klasse-dag geweest in Zeebrugge ( Klasse is het tijdschrift voor leerkrachten). Er stond een bezoek aan Seafront, en een boottocht in en rond de zeehaven op het programma. 'T was echt fijn! We hebben dan gezellig onze picknick opgegeten op de boot, en erna hebben we nog een mooie wandeling gemaakt. Mama en ik zijn dan uiteindelijk in die mooie winkel beland aan de Vismijn, waar we elk nog een pràchtige wintervest op de kop getikt hebben, in de laatste solden: van 150€ naar 75€, een superkoopje!!!

Erna zijn we met z'n drietjes nog een lekkere pot koffie gaan drinken, en uiteindelijk zijn we toch terug in de auto op weg naar Brugge geraakt

Morgen komt oma eten, en werk ik nog wat voor school, donderdag ga ik terug werken, en vrijdag breng ik m'n Prins een bezoekje in Brussel, en komen we samen naar huis, om dan om 20u paraat te staan met m'n schoonzusje in de squash.

Heeft er iemand toevallig enkele afleveringen van Desperate Houswives of Lost op de pc staan? Ik heb echt zin om nog eens enkele afleveringen te bekijken, maar zie het niet zitten op zoveel geld uit te geven aan een dvd-box, en aangezien niemand in m'n omgeving dat in z'n bezit heeft. Wie kan mij helpen? Je mag me altijd e en wederdienst vragen, maar 't zal niet in natura zijn

 

Prettige dinsdagavond iedereen, en voor degenen die ook vakantie hebben: geniet er maar van, want het gaat maar al te rap voorbij!

17:53 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

fijn te lezen dat je geniet van je weekje verlof!
liefs Vlindertje

Gepost door: Vlindertje | 28-02-06

Lost heb ik wel op cd'tjes ja... zal ik eens zien of ze te kopiëren vallen :-)
let me know!

Gepost door: saartje | 28-02-06

Mercie voor je berichtje in mijn gastenboek! De eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat ik dit leuke ideetje bij Emiel heb gevonden! (ploeg4b.skyblogs.be)
Groetjes, AN*

Gepost door: An | 01-03-06

* Ik heb het 1e seizoen van DH als dvd box en het 2e op men pc tot aflevering 13 ;)

Gepost door: LittleStar | 02-03-06

De commentaren zijn gesloten.