28-02-06

 

 O wat verlang ik naar het zonnetje op m'n huid! Ik las het al op verschillende blogs, de winterblues zijn schering en inslag voor het moment! Een mens zou geen goesting meer hebben om uit z'n lekker warm bed te komen als ma 's morgens de rolluiken optrekt, en ik zie welk druilerig weer het alwéér is. BAH, leve de lente, de zomer én de zon!

Dit weekend heb ik weer goe gewerkt, en weer heel wat centjes verdiend. Het is soms niet met m'n volle goesting dat ik vertrek naar het werk, maar eens daar, relativeer ik wel al rap hoor, het valt altijd reuze mee, en onder het personeel wordt soms wat afgelachen ( leve de humor op het werk!). Ik heb het waarschijnlijk al eens vermeld hé, als ik deze zomer nog een reisje wil maken met Prins, zal ik de centjes telkens mooi op de spaarrekening moeten laten staan. Maar deze middag heb ik mezelf toch eens verwend: ik heb in Sport-Line een fantastisch mooie, rode, en lekker zittende sportbroek gekocht ( sluikreclame: die van Nike zij nde beste! ). Ik ga vrijdag gaan squashen met m'n zchoonzusje ( na veel zagen van Prins, dat ik te weinig aan sport doe ), en had nieks om aan te trekken. Ohlala wat zal ik nu graag gaan sporten, met zo'n blitse mooie sportbroek. Haha, vrouwen hé ...

Gisteren ben ik met m'n ouders naar de Klasse-dag geweest in Zeebrugge ( Klasse is het tijdschrift voor leerkrachten). Er stond een bezoek aan Seafront, en een boottocht in en rond de zeehaven op het programma. 'T was echt fijn! We hebben dan gezellig onze picknick opgegeten op de boot, en erna hebben we nog een mooie wandeling gemaakt. Mama en ik zijn dan uiteindelijk in die mooie winkel beland aan de Vismijn, waar we elk nog een pràchtige wintervest op de kop getikt hebben, in de laatste solden: van 150€ naar 75€, een superkoopje!!!

Erna zijn we met z'n drietjes nog een lekkere pot koffie gaan drinken, en uiteindelijk zijn we toch terug in de auto op weg naar Brugge geraakt

Morgen komt oma eten, en werk ik nog wat voor school, donderdag ga ik terug werken, en vrijdag breng ik m'n Prins een bezoekje in Brussel, en komen we samen naar huis, om dan om 20u paraat te staan met m'n schoonzusje in de squash.

Heeft er iemand toevallig enkele afleveringen van Desperate Houswives of Lost op de pc staan? Ik heb echt zin om nog eens enkele afleveringen te bekijken, maar zie het niet zitten op zoveel geld uit te geven aan een dvd-box, en aangezien niemand in m'n omgeving dat in z'n bezit heeft. Wie kan mij helpen? Je mag me altijd e en wederdienst vragen, maar 't zal niet in natura zijn

 

Prettige dinsdagavond iedereen, en voor degenen die ook vakantie hebben: geniet er maar van, want het gaat maar al te rap voorbij!

17:53 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

24-02-06

Holidays in sight!

Kiekeboe! Jaaa ik weet het tis nie van gisteren geleden dat ik iets gepost heb, jah wat wil je, met zo'n drukke agenda voor deze week. Taak afwerken langs hier, vergadering langs daar, Prins onderhouden lang gunt... Je kent dat hé  Enfin ja, 't is dus het feit dat het deze namiddag om 15u30 lekker vakantie is voor mij, joepie! En aangezien Prins deze avond niet thuis is (en aangezien m'n univ-vriendinnen geen vakantie hebben), zal ik zelf voor een gezellige inzet van de vakantie zorgen: heb al dvd'tje gehuurd, en het enige wat me nog ontbreekt is m'n portie winterthee, die ik dan ook deze middag terug zal inslaan bij Dille&Kamille ( super winkel trouwens, zou er uren in blijven rondsnuisteren...). De vakantie zit anders ook al behoorlijk volletjes: zaterdagmorgen gitaarles geven, zaterdagmiddag gaan werken, zondagochtend vroeg gaan werken, maandag dagsje oostende met pa en ma, dinsdag werken voor school, woensdag eens een shoppingsje placeren, donderdag werken voor school, vrijdag hele dag naar Prins in Brussel ( en kga beist eens een les handelswetenschappen meevolgen, benieuwd of de Prof me een opmerking zal maken ), dan samen naar huis, en 's avonds gaan squashes, zaterdag op de koffie bij vrienden, en zondag, tjah... de volgende week voorbereiden zeker... Je ziet het, véél te kort hé. Nuja, dan is het nog vier weken school tot aan de Paasvakantie. En die vakantie is dan weer TWEE weken, waar we dus onder andere op ons super KASTEELWEEKEND gaan! Ik sta al te popelen!

09:49 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

21-02-06

Daar stond ik dan voor choco

Pff, wat een goed begin van de dag zeg! Je las het waarschijnlijk ook al bij Redrose: we stonden mooi voor choco deze morgen om 08u30 aan het lokaal, braaf te wachten op de lector DIE GISTERENAVOND OM 10U30 GEMAILD HEEFT DAT ZE ZIEK IS! En die denkt da wij zo'n nerds zijn da we de héle dag aan ons email vastgekluisterd zijn? Gek kwamen we ervan. Had beter nog uurtje langer geslapen, want voel me toch niet 100% hoor vandaag. Jah wat wil je, deze morgen voor nieks door de regen gereden, en dan deze namiddag uit pure regen-wanhoop de bus genomen, tussen al die rochelende en vies hoestende gratis rijdende oudjes (om het met véél adjectieven te zeggen).

Enfin, toch ook nog goed nieuws: Prins z'n nicht is bevallen van haar eerste kindje: een zoontje! Ik had vrijdag nog de eer om eens goed aan haar mooie dikke buik te komen voelen, en stampen dat da gastje deed. Morgenavond gaan we waarschijnlijk eens een bezoekje brengen aan de boebel, kan al nie wachten om het eens vast te houden!

Morgen wordt weer een lange dag op school: les van 08u30 tot 17u. Gelukkig gaan G. en ik lekker gaan eten in de studentenresto 's middags: smullie smul!

Prettige dinsdag iedereen! ( had bijna 'maandag' getypt, gelukkig gaat de week sneller voorbij dan ik denk...)

17:05 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

20-02-06

Maandagmiddag, in the rain...

Zalig om nog eens zelf op de schoolbanken te zitten, echt waar. De twee weken stage waren ook tof, maar begon echt heimwee te krijgen naar de banken van de Hogeschool

Pas op, kzal content zijn alst vrijdag krokusvakantie is hoor (inderdaad, ik zit op een hogeschool waar we wél nog krokusvakantie hebben). Eigenlijk zal dat de eerste echte rustperiode zijn na de examens, want jah: 1 dagje verlof en dan wast weer les, dan twee weken stage, nu nog een week sjette geven, en dan fffiiiieeeuuwuwww!

 

We hebben een kasteel uitgekozen hé, Prins en ik. Op 10 en 11 april vind je ons in een sjieke château in Noord-Frankrijk. Hmm ik verlang er al naar!

 

Grr wat een hatelijk weer zeg vandaag, dan heb je pas les om 11u30, en zeg je, och ik ga nog wat kunnen genieten van men ochtend. Maar néén hoor, ik heb me de hele morgen zitten ergeren aan het strontweer, en over het feit dat ik wééral op die bus moet zitten.

Deze morgen in de les wat over de stage geleuterd, je kent dat hé: BSO dit, leerlingen dat, stagerapporten si, mentoren la,...

 

Enfin, ondanks het rotweer: nog een prettige maandag voor iedereen, en vergeet niet: nog 4.5 dagen en 't is alweer weekend!

 

13:11 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

18-02-06

Finito met de stage, deze avond Valentijn vieren!

*Opluchtingszucht*, de stage is achter de rug, en ben er zonder kleerscheuren doorgeraakt (integendeel!). Enkel da mens van administratieve vorming (= economie in het BSO) werkte ferm op m'n zenuwen. Al was het een goede les en hebben de leerlingen het allemaal goed begrepen, dan nog was ze écht aan het zoeken om slechte dingen te kunnen zeggen. En daarbij, ze heeft een lijfgeur => jakkes!

Gisterenavond was het het verjaardagsfeestje van m'n lieve Prins. Al was ik vree moe, heb me toch heel goed geamuseerd met de familie, vrienden en vriendinnen,... Rond een uur of tien was het 'the Big moment': Prins deed het pakje dat hij van z'n ouders kreeg open! En rarararara wat zat er in? Een bon voor een kasteelweekend in Nl, Be of Fr voor twee personen !!! Ik kan natuurlijk al de hele nacht en morgen aan nieks anders denken dan dat zààààlige weekend die ons tegemoed komt! Wat een supercadeau van z'n ouders * Assepoes in de wolken *...

 

Meiden, is het jullie ook al overkomen op de bus? Daar zit je dan, op zo'n vierzit-zetel. Aan de volgende halte stapt er zo'n kerel op, die van alle vrije plaatsjes in de bus, hetgene récht tegenover jou neemt, en dan de hele rit de hele tijd zit te staren...(al kijk je de hele tijd naar buiten, je voelt de ogen die op je gericht zijn). Dan stap je eindelijk af : *vette knipoog* ; saluutjes hé meisje...!

Normale reactie van mij= eerst , dan , dan .

Spijtig Meneer Staarder, ik vier vanavond lekker Valentijn met m'n allerliefste Prins, en binnenkort beleven we een droomweekend in een kasteel

13:40 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

16-02-06

Morgen laatste stagedag, hooray!

Kwam ik deze morgen gezwind de leraarskamer binnen: "Goeiemorgen iedereen!" "Goeiemorgen" zeggen de meesten terug. Tot opeens: "Zeg Juffrouw, wie ben jij eigenlijk, wat kom je hier zoeken?" En ik: " Euh, ik ben hier stagiaire, al twee weken lang..." "Ah, ja ik had je niet herkend als stagiaire, zo met je rugzakje op je rug"

Zou je nu niet van je stoel vallen? Wat dacht-ie, dat ik als leerling van die school zomaar binnen zou wandelen, mooi goeiedag zeggen tegen mijn leerkrachten, en dan op m'n dooie gemakken me een potje koffie inschenken? En ik had op de koop toe een oranje trui aan, en dat in een uniformschool. Kan het noch duidelijker?

Enfin ja, dat was alleszinds géén compliment...

 

Ja, m'n vorige postje van vandaag ging over m'n minichat die plots verdwenen is hé. Awel, ik zie het nog altijd niet terug hoor, heel vreemd, want alle anderen zien het wel ...

Heb al paar keer laptop terug opgestart, maar zonder resultaat.

 

Hé, zal ik je nog eens iets vertellen? Je weet wel nog, m'n afgang op de bus hé een paar dagen geleden. Awel, kzat vandaag terug op dezelfde bus, maar deze keer op een normale zetel. In St-Kruis stapt een man op, die meteen door loopt naar achteren in de bus, en zich op het zitje waar ik m'n afgang beleefd heb, zet. Enkele kilometers verder werd het plots rood, en de bus moest bruusk remmen. Je hoort me al afkomen hé... INDERDAAD: die meneer lag met zijn klieken en zijn klakken op de grond van de bus.....

NOU MOE...!

19:34 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Waar is m'n mini-chat?

Zien jullie ook geen minichat-kadertje meer staan op m'n blog?

What did I do wrong?

 

Hullup...

13:46 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

15-02-06

Tennis op TV

Kim Clijsters

Alhoewel ik liever tennis speel, dan er naar kijk, vind ik het toch enorm spannend, de match tegen Clijsters en die Française waarvan ik haar naam telkens vergeet. Ik zit hier nu met een half oog te kijken naar TV, en met de andere helft hier naar m'n blogje. Morgen ben ik precies 1 week member of Blogland, en ik vind het super. Ja, iedereen waarschuwde me ervoor, maar het kwaad is al geschied: verslaafd! (Nuja, beter aan dit dan aan drank, drugs of sigaretten hé...!)


Oh ja, ik heb nog een vraagje voor jullie mede-bloggers. Heeft iemand van jullie al de film gezien "The Bonfire of the Vanities"? Of het boek gelezen? Ik moet het namelijk uit hebben tegen 7 maart, en aangezien het een kanjer is van 800 pagina's klein gedrukt. *kuch*. Stemt de film wat overeen met het boek? Indien ja, dan weet ik welke dvd ik moet gaan zoeken tegen dit weekend!

20:40 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Afgang op de bus...

Eerst en vooral: wat een strontweer deze morgen! Gelukkig was de mama-taxi paraat om me droog naar m'n stageschool te brengen! De les dubbel boekhouden ging maar zo en zo: al heb ik het létterlijk met handen en voeten uitgelegd, ze snapten er niet veel van. En dat vind ik eigenlijk normaal: je moet je eens goed inbeelden, in het BSO het de allereerste lessen van boekouden geven. Zelfs voor ASO-leerlingen is het niet gemakkelijk... Enfin ja, ik doe toch men best... Het schoonste van allemaal is: tijdens mijn observatiestage in dezelfde school bij dezelfde leerkracht was het 'alfabetisch rangschikken'. Kom ik daar dan m'n stage doen voor twee weken, moet ik dubbel boekhouden uitleggen... Pff, content dat ik nog maar 2 lessen boekhouden te gaan heb...

Ja, hou jullie vast aan de takken van de bomen: hier komt de AFGANG van de dag. Ik stap in Sint-Kruis op de bus, om er in Sint-Andries weer af te stappen. De bus zat eivol oudjes (die niet moeten betalen voor openbaar vervoer ). Juist de achterste twee klapstoeltjes van de bus waren vrij. Ok, ik zet me rustig op zo'n klapgeval, en begin m'n koekje op te eten (MMmmm PIM's...). Ik moest me toch wel goed vasthouden, want met al die bochten en kasseien in de stad... Ergens in een drukke winkelstraat moet de bus uitwijken voor een container die half op de baan staat, dus rijdt hij een stuk het trottoir op. Met als resultaat dat we al behoorlijk door elkaar geklutst waren als hij erop reed, want zo'n gevaarte op da voetpad... Bon, dan rijdt de bus eraf, in een behoorlijke snelheid. En BOEM PATAT, ik vlieg daar van dat klapstoeltje, KLETS languit op de grond van de bus... Direct al die mensen die me komen rechthelpen, want JA ik had me pijngedaan. Grr waarom rijdt die bus daar ook op en af het trottoir met zo'n snelheid?! Ook de buschauffeur kwam uit z'n hokje om te kijken of ik OK was. Chance dat ik enkel een blauwe plek op m'n billen heb! En dan nog als kers op de taart vroeg er een oude meneer aan mij: "Juffrouwtje, zal het nog gaan om paard te rijden vandaag?" Waarop ik: "Huh"? "Awel ja, ge hebt toch al uw rijbroek in uw laarsjes gestoken..."

Hahaha, grappig hoor...

13:16 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

14-02-06

Update: Mijn Valentijntje!

Wat zei ik: ik zie mijn Valentijntje niet vandaag? Tarara! Hij stond hier daarnet sssuppper onverwacht aan de deur, met een superlief valentijskaartje van een halve meter lang, waar twee rode rozen opstaan, die nooit vergaan.

" Twee rode rozen, als symbolisch gebaar van onze liefde voor elkaar..."

Hoe lief!

 

Groetjes, een emotionele Assepoes

20:03 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Valentijn

Ziehier mijn roosje voor mijn lieve Prins! Al kan ik hem vandaag niet zien, toch zeg ik voor de duizendste keer vandaag dat ik hem graag zie! En zaterdag zullen we het eens écht vieren hé, met een lekker etentje, pfieuw ik verlang al .

Deze morgen heb ik alweer visite gehad van een lector van me, hij kwam mijn les "controleren". Het was juist de les waarin ik een luisteroefening voorzien had, met een fragmentje uit "Keeping up appearances" (Residence Bouquet, Lady of the house speaking...!). Het was eerst en vooral een hele opdracht om de rollende TV op een goede plaats te zetten zodat iedereen het kon zien. Dan had ik een goed plaatsje gevonden, dan kwam de stekker toch wel niet tot aan het stopcontact zeker... Enfin, ik heb er dan toch een leuke oefening kunnen van maken. En mijn lector zag dat het goed was...

Zoals ik eerder al gezegd heb, moest ik voor vandaag een les Frans over Valentijn in mekaar steken voor de leerlingen van 4 Kantoor-Verkoop. Awel, de mentor vond het schitterend, het resultaat was dan ook oogverblindend: allemaal A's (=onderscheiding). En er sprong er eentje een gat in de lucht!

Om mezelf te belonen, ben ik daarnet even de stad ingetrokken ( girls just want to shop till they drop ), en heb ik mezelf een nieuwe jeansbroek geschonken, zo enen die een beetje smaller is onderaan, zodanig dat ik hem in men laarzen kan steken.

Ben deze middag gaan eten met een vriendin, die les geeft in de lagere school naast de school waar ik nu stage loop. Tof om eens lesgeef-ervaringen uit te wisselen tussen een lerares en een regentes!

Alé Assepoes, hop hop, terug aan het werk! ( moet namelijk de les dubbel boekhouden van morgen nog voorbereiden).

Groetjes aan iedereen, en ik wens jullie allen nog een spetterende Valentijn(snacht)  toe!

15:59 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

13-02-06

 

Oh, wat moest ik aan mijn Prins denken als ik Sara's blogje van vandaag las. Super zalig: in slaap vallen dicht bij je geliefde, midden in de nacht even wakker worden en zien dat hij daar zo vredig naast je ligt, en 's morgens wakker worden van de geur van lekker verse boterkoeken en warme Senseo-koffie. (ja, dit is géén fabeltje, mij overkwam het écht )

Gisterenavond naar goede gewoonte het weekend afgesloten bij Prins thuis: Eurosong gekeken (Bah, La Sacra), Flikken gehuiverd, én Valentijnspakjes uitgedeeld (aangezien we mekaar niet kunnen zien op D-Day). Ik kreeg een heel mooi (én sexy) topje en shortje om in te slapen. En Prins zag dat het goed was

Vandaag de week goed begonnen op stage. Alhoewel dat de leerlingen van 4KT allemaal lagen te slapen het eerste lesuur, heb ik ze toch nog wat wakker gekregen. (Echt ongelooflijk, die gasten lagen dus écht met hun hoofd op hun bank hé, kheb mij schor geroepen dat ze recht moeten zitten en opletten. Gelukkig straal ik wat autoriteit uit, en luisteren ze al vlug naar me ( neen, ik stoef niet over mezelf, de leerkrachten zeggen dat  ).

Pff was me dat slecht weer vandaag jong! Hebben jullie ook zo'n last van het "ik-ben-depressief-vandaag-want-het-weer-is-kaka-syndroom"?

Ik anders wél! Hopelijk valt het morgen beter mee, want ik moet met de fiets naar m'n stageschool, en dat is toch wel een heel eindje hoor. (Deze morgen had ik een papa-taxi ter beschikking...)

 

Groetjes, en hopelijk zijn ook jullie de week goed gestart!

20:22 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-02-06

En da weekend is ALWEER bijna voorbij...

Onvoorstelbaar hoe rap de tijd gaat, en dan vooral wanneer je druk bezig bent. Morgen begint de laatste BSO-stageweek, en alle lesvoorbereidingen zijn al in orde gebracht voor de komende dagen; we gaan er weer voor! Met de snotneus gaat het al wat beter dan gisteren, al ben ik vannacht helaas klokslag om het uur wakker geworden door die verdomde neus. Nuja, leve de neusdruppels...
Ik heb juist men Valentijnskaartje volgekribbeld met lieve woordjes voor mijn Prins, het is een héél mooitje, met een kalligrafietekst op de voorkant:

     ' Vanaf het moment dat ik je zag wist ik: jij hoort bij mij. Nu komt er elke dag een beetje liefde bij...'

Vrijdag vieren we zijn 21ste verjaardag ( die al een kleine maand gepasseerd is, maar wegens de examens hebben we die nog niet kunnen vieren).

Hij heeft een zaaltje afgehuurd, waar we vrijdag met zen allen de boel op stelten zullen zetten ( we= familie, vrienden, kennissen,...). Ik geloof dat we met zo'n 70 man zullen zijn. Het zal knallen!

Zaterdagavond vieren we dan uitgebreid Valentijn. We hebben gereserveerd in 1 van mijn favoriete restaurantjes: http://users.pandora.be/riva.del.sole/

De uitbaters zijn de ouders van een hele goeie vriendin van me. Zéker een aanrader !!!

Prettige zondag iedereen!

 

 

12:01 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

11-02-06

Zaterdagnamiddag, mét snotneus...

Toeme toch, was ik net aan het schrijven aan mijn blog, valt de pc toch wel uit zeker... Aiaiai, die technologie toch hé (zou mijn omaatje zeggen).Deze morgen gitaarles gaan geven, daarnet beetje gerust, nu een potje koffie drinken, en straks verder voorbereiden voor men stage. Dinsdag (Valentijn, voor degenen die het al zouden vergeten zijn...), moet ik een les Frans in mekaar boksen over Valentijn. Nog niet zo simpel, want wat vinden mij BSO-leerlingen tof en cool, en wat vinden ze belachelijk... Enfin ja, kzal wel iets in mekaar steken. Heb alleszinds al een goede inleiding: zie foto :-)Merci Redrose (:klasgenootje) voor de tip ivm de links!Ps: Nog maar drie dagen member of blogland, nu al verslaafd!

14:16 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

10-02-06

Eerste stageweek afgewerkt

Ik kon het denken hé, loop ik de trappen af om naar mijn klas te gaan, staat men lector economie daar wel te pronken zeker; ze kwam me controleren... Enfin, best dat een goede les was, want kwerd toch wel wat zenuwachtig hoor als ik ze daar zo zag grinniken. Die eerste week is vlotjes verlopen, meestal A's, ook veel B's , en hier en daar eens een C, wat nog altijd voldoende is; dus ik kan niet klagen hé!Tis wel ambetant dat men stageschool een redelijk eindje van mijn huis ligt. Per fiets ist toch wel een halfuur rijden, en tis door 't stad, dus wa wil zeggen: kasseinen en bulten à volonté!Enfin ja, ben blij dat ik al in de helft zit. Vanavond geeft een vriendin van me e en drink voor haar 20ste verjaardag, en erna zullen we wel nog eens in de Break belanden, ons o zo geliefde café.Enjoy your fridaynight!Btw, iemand een idee hoe je op je blog een lijst kan zetten met links naar andere toffe blogs?

17:27 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

09-02-06

Morgen laatste stagedag van de eerste week

Inderdaad, morgen nog drie lessen te geven, en ik zit al in de helft. Het eerste en het tweede lesuur geef ik boekhouden aan het vierde middelbaar Kantoor. Niet simpel hoor, ik vind dat allemaal heel logisch, bijvoorbeeld dat we een actiefrekening vermeerderen aan de debetzijde enzo, maar ja, les dat eens uit in simpele taal aan leerlingen van het BSO. Pas op, alle respect voor die leerlingen hoor, maar als (beginnende) leerkracht is het toch niet altijd gemakkelijk om je aan te passen op niveau van de BSO-leerling. Nuja, de eerste les boekhouden hebben ze toch allemaal gesnapt, dus das al een goed begin voor morgen hé. Ik zal ze toch een toets laten leren voor de volgende week, want als ze niet leren waar ze actief en passiefrekening debeteren en crediteren, kunnen ze niet mee in de oefeningen. Om 10u zit de ochtend er voor mij al op, rap naar huis dus, en kijken wat ik zal eten 's middags, want ouders niet thuis. Dan terug de fiets op, om nog 1 uurtje Engels te gaan geven. En dannnn, lekker gezellig bij Prins zijn! Nog eens goed uitgaan morgenavond, want met die examens en de stage die meteen erna begonnen is, ist alweer véél te lang geleden! Zaterdagmorgen dan gitaarles gaan geven, smiddags nog beetje lessen voorbereiden, en dan 's avonds misschien naar Cercle-La Louvière gaan kijken. Zondag luilekkerdag, en 's avonds de allerlaatste aflevering van Flikken, mijn verslavingsprogramma =>spannend!Courage iedereen, bijna weekend!

20:13 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Ik kan het dan toch weer niet laten...

Als ik iets nieuws heb, kan ik het nooit of te nimmer laten van het meteen aan te doen ( hier spreek ik over kleren, jaja...), te testen, ermee te prutsen... typisch vrouwen, niet?Welja, weet je wat, ik zal mezelf al eens voorstellen: een goed begin volgens mij :-)Ik ben bijna 20 jaar, ik studeer Regentaat Frans-Engels-Economie in de KHBO in Brugge, momenteel in het tweede jaar (nog 1,5 jaar te gaan dus). Voor de moment ben ik bezig aan een twee weken durende stage in het BSO; zit nu al bijna in de helft( een supertoffe ervaring, ik praat er later wel nog over).Mijn vriend is er 21, en doet Handelswetenschappen in de EHSAL in Brussel, momenteel zit hij in zijn eerste licentie ( hij heeft nog maar net zijn rapport gekregen: alles er magnifiek door ( zoals ik ) , super Prins!)De vrijdagavond kan ik nooit lang uitgaan, want de zaterdagmorgen sta ik om 9u fris en monter te wachten op mijn leerlingen aan wie ik gitaarles geef! Om de twee weken sta ik de zondagochtend in een bakkerij, dus dan komt er van ferm uitgaan in het weekend niet veel van in huis. Maar bon, de centen zijn er dan wel hé ;-)Even een hapje gaan proeven van mijn heerlijke franchipanne-taart, jaja zélfgemaakt!Groetjes!

16:59 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Hello!

Dag mensen in Blogland,Hier ben ik dan, pas uit het ei, een nieuweling!Ik zal mijn best doen om regelmatig een bericht te posten, want ik doe niets liever dan schrijven.Watch me! ;-)Groetjes,Assepoes

16:36 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |