05-05-06

Back...

Jullie dachten dat je van me af was hé ... ? Mispoes, hier ben ik weer, alive and kicking! De laatste drie weken was het gewoon zo ongelooflijk druk, dat ik bitter weinig tijd had om me eens op mijn gemak achter mn laptop te zetten. Komt daar nog eens bij dat ik niet meer op internet raakte via m'n laptop. Dat probleem is nu sinds een uurtje opgelost: leve draadloze internetverbinding hier in huis, dat betekent dus niet meer 'illegaal' surfen op het netwerk van de buren ;-)
Vorige week had ik een hele week stage: wat een succes! Heb echt enkel goede punten gekregen, en één van de mentoren zei zelfs dat ik geen derde jaar meer nodig heb, dat ik nu al meteen in het onderwijs kan stappen . Vreugdedans!
Ook om het feit dat mn ouders die week op reis waren, en ik me goed geamuseerd heb alleen thuis, en dan vooral de vrijdagavond. Ik wou om 23u thuis zijn, want moest de volgende ochtend gaan werken. Mon oeuil, twas na drie uur toen ik m'n bed zag, en twas nog met tegenzin dat ik het café verlaten heb...

Maandag vertrekken Redrose en ik, samen met de rest van de tweede- en derdejaars voor 5 dagen naar Amsterdam. We hebben er beiden geen zin in, maar trekken ons op aan het feit dat we er met twee zo over denken... én we in dezelfde kamer slapen, dus fun verzekerd!

20:40 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ahoi ;-) we gaan ons toch proberen te amuseren hé daar :-)

Gepost door: RedRose | 06-05-06

De commentaren zijn gesloten.