22-05-06

Jaloers op EHSAL...

 

Wie aan de EHSAL studeert heeft toch wel echt dikke sjanse zu... Wat een pracht van een school! Waarom springt dat nu ineens in m'n hoofd? Mijn prins studeert er, ik ben er al een paar keer geweest, en heb er ook al één keer stiekem de les meegevolgd. Wat een infrastructuur, en allemaal zo mooi en kraaknet, ik ben er echt jaloers op, want als je er onze hogeschool mee vergelijkt, pff...
En nog iets, hun digitale leeromgeving is dus ook super-geavanceerd. Nuja, na de lessen komen er bij ons ook af en toe wel eens slides op te staan, maar bij hen is dat dus echt na élke les he. Dan hebben ze ook nog een ongelooflijk uitgebreid forum, waar iedereen examenvragen, algemene vragen, samenvattingen enzo op kan posten. Ik heb mezelf er ook lid van gemaakt, en heb al enkele nuttige samenvattingen over sociale wetgeving afgedrukt. In 1ste en 2de kan gebruiken ze namelijk hetzelfde boek als wij, is dat even handig.
Echt waar, alleen al voor de infrastructuur, de orde en de netheid zou ik daar willen gaan studeren... En het feit dat de school in hartje Brussel gelegen is, doet mijn verlangen nog meer de lucht in schieten ... School van m'n dromen!

21:00 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

* Hm nee, in Brussel studeren zegt mij niks ;) Maar 'n moderne infrastructuur en organisatie is wel énorm handig. Heb 3 jaar op 'n school gezeten waar da ook wel heel oké was, ni veel op aan te merken .. Deden énorm hun best om zo modern mogelijk te zijn ;)
En nu .. communicatie gebeurt via 4 of 5 kanalen (en allemaal gebruiken ze wat anders), te kleine lokalen en container klassen, houten stoelen ipv bureaustoelen .. schetsen op krukken .. zucht :p
Veel succes met 't blokken!

Gepost door: LittleStar | 22-05-06

hehe misschien na volgend jaar ook een duik in de ehsal wagen ? ;-)
Succes met de verdere blok é assepoes! ;-)

Gepost door: RedRose | 23-05-06

wauw seg Ik mag precies blij zijn dat ik aan Ehsal studeer :-) de digitale leeromgeving is fijn als ze werkt, maar dat doet ze niet altijd hoor. Maar voor de rest is Ehsal best ok.
Ik zit er nu al drie jaar en ben het nog niet beu :-)

Gepost door: Jonas | 30-05-06

De commentaren zijn gesloten.