27-05-06

Bescheten comissies...

 

Twee bescheten comissies op nog geen 24u tijd...

1) Gisterenavond kwam mijn lieve prins bij ons eten, mn lieve mama had van die verrukkelijke spaghetti gemaakt, die het water uit zijn mond doet lopen... Het was een gezellig dineetje, en dan zijn we achteraf vertrokken naar Kinepolis Kortrijk, om er de Da Vinci Code te gaan bekijken. We waren ruimschoots op tijd, meer dan drie kwartier te vroeg. Maar het kwaad was al rap geschied: ik zag het al van toen we toekwamen. De parking eivol, en de inkomhall dus ook. We kijken op het scherm.... LAP! De twee zalen die gereserveerd waren voor de Da Vinci Code, beiden om 20u30, zaten beiden vol! Dan gaat een mens speciaal naar Kortrijk naar de cinema voor het comfort enzo, en wetende dat er twee zalen ingelast waren... !

 

2) Papa en mama hadden deze namiddag een nicht van m'n pa uitgenodigd, om samen met haar man een potje koffie te komen drinken, en een bijbehorend stukje taart te eten. Het werd 14u30 - het uur waarop we afgesproken hadden - we zaten allemaal mooi klaar in de woonkamer, ter verwelkoming... De klok slaat 15u, en dan ook nog eens 15u30... geen spoor van die sjarlatangs. Papa bellen naar hun gsm,  " OOH, WAS DAT VANDAAG? WIJ DACHTEN DAT DAT MORGEN WAS...! Je moest m'n mama haar gezicht gezien hebben, ze had speciaal de tafel zo mooi gedekt, en twee lekkere taarten gebakken. Er komt dan nog eens bij dat morgen niet past, dus ja, we staan hier nu mooi met twee kanjers van taarten... Vrijwilligers om me te komen verlossen uit het taart-lijden? :-)

16:05 Gepost door Assepoes | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ikke!!! ikke!!! ikke!!! ik klink toch niet te enthousiast hé?

Gepost door: Anne | 27-05-06

. int slechste geval kan dat nog ingevrozen worden ook hé...

Gepost door: ikke | 27-05-06

ik heb ook alles op een dag... ik heb boekhouden al gedaan, recht half en half, algemene volledig... dus ja, kan op het gemakje uitbollen naar woensdag :-)

Gepost door: RedRose | 29-05-06

De commentaren zijn gesloten.