11-08-06

Na een lange pauze : TERUG!

 

Amai amai, eindelijk heb ik nog eens eventjes tijd gevonden om werk te maken van mijn blogje. Niet getreurd, want in de vakantie heb ik nooit veel tijd voor al zo'n dingen wegens vakantiejob, zondag vertrek ik als leerkracht engels op taalkamp, het vriendje moet ook onderhouden worden, ...
Zoals jullie wel zien is dit inderdaad de plattegrond van het prachtige eiland Kreta! Wel, op 4 september vertrekt het vliegtuig om 6u 's morgens richting Chania; en wie zal er op zitten? Juist ja, Assepoes en haar prins! Ik verheug me er al éééénorm op! Ik heb echt niets dan mooie vooruitzichten: nog 1 trimester les waarvan 3 weken stage, dan blokken en eindexamens afleggen, dan 2 weken stage doen, en dan staat het vliegtuig op mij te wachten om me naar Innsbruck te brengen, hoplahee! Ik ben daar van begin maart tot begin juni; en wanneer ik terug thuis kom, ben ik zo goed als afgestudeerd, feest!

De laatste dagen verneem ik ook niets dan goed nieuws: mijn oma heeft eindelijk een prachtig appartement gevonden, pa en ma gaan binnenkort voor twee weken op reis, Emiel mist mij al, Redrose heeft een mooie nieuwe gsm, en het schoonste van al : An is zwanger!

Ps: Ik heb het heel goed gesteld in Frankrijk, ik heb er enkel een schimmelinfectie aan overgehouden...

Ps: Dezer dagen vind je mij in de Havana Club in Blankenberge. Wie in de stad is, komt gerust eens een bezoekje brengen aan mij!

13:53 Gepost door Assepoes in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

haha! eindelijk nog eens wat nieuws van je ;-) *lolz* Uhm, het beste nieuws is niet mijn nieuwe gsm hoor, ik heb iets véééél leukers te melden :D Maar ik vertel je er alles over over een maandje :p Voorlopig heb ik nog teveel planwerk om alles al definitief te gaan vertellen :p Je hoort er nog wel van ;-)

Jij beleeft blijkbaar ook een superfijne vakantie! Kben super super content voor jou! Kmoet zeggen, verlang al klein beetje terug naar school want kmis de gesprekken :D En hoe blij ik ook ben dat je op erasmus mag; I'm going to miss you girl!!!! Nuja niet getreurd, met jen blogje hoor ik nog wel het een en het ander ;-)

Dikke knuffel en geniet er nog van!!!!

Gepost door: RedRose | 13-08-06

Jaja! Ze is terug :)
Welcome back alvast! Hou ons op de hoogte van je avonturen hé?

Groetjes, An

Gepost door: An | 16-08-06

:-) ik dacht al ... van de aardbodem verdwenen :-)

Gepost door: Jonas | 18-08-06

De commentaren zijn gesloten.