28-08-06

New look...

Terwijl ik mij hier dood zit te ergeren aan dat k*kweer; nerveus word van al die paperassen die ik nodig heb voor mijn Erasmusuitwisseling; en énorm verlang naar 4 september; heb ik mijn allerdierbaarste blogje in een nieuw kleedje gestoken. Mooi? Ik vind het alleszinds geslaagd!
Daarnet ben ik boodschappen gaan doen samen men prins; ik moet toch zeggen dat het dan altijd een beetje begint te kriebelen om te gaan samenwonen: altijd gezellig bij elkaar, voor mijn lieve schat zorgen,... Maar ja, dat zal heus niet weglopen, dus nu nog mijn laatste jaar afwerken, enorm genieten van mijn Erasmus-ervaring, wie weet nog een jaartje bij studeren, werk zoeken, en dan pas kan er daar eens over gepraat worden. Dus prins, in de eerste twee à drie jaar leef ik nog lekker op kosten van pa en ma ;-) Maar toch... al die vriendinnen die beginnen samen te hokken met hun vriend, tis spannend!
Wat zijn de plannen nog voor deze week? Wel euh, me ergeren aan het str*ntweer, straks met een vriendin naar de stad, morgen gaan shoppen met prins in Brussel, de kamer moet ook nog eens dringend uitgemest worden,... werk genoeg dus! Ik ben de laatste tijd in een wat creatieve bui, ik begin te kwijlen als ik al die mooie hobbyboeken zie staan in de bib; maar helaas heb ik twee linkerhanden... Beter niet aan beginnen dus!

13:49 Gepost door Assepoes in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

:-) Bonne semaine, bonne continuation ;)

Gepost door: kadomi | 28-08-06

:-) Looking good ;-)

Gepost door: Jonas | 28-08-06

helaba! mooie look zeg!!! fantastisch :-) Ik ga volgende week ook weer es veranderingen toevoegen ;-) tot dan heb ik het nog druk met werken hehe :-)

Alvast het amusement in Kreta hé meid!!!!!

Gepost door: RedRose | 29-08-06

De commentaren zijn gesloten.