30-08-06

Shopping in Brussel...

Gisteren al vroeg uit de veren, want om 10u moest die trein gehaald worden ( nuja, vroeg naar vakantienormen hé... ). Na een uurtje rijden -met kletsende hagelstenen op het dak van de trein, terwijl wij gezellig droog zaten, met onze neus in Kreta-boekskes- kwam nwe aan in Bxl-Centraal. Wat een regen, man! Daar loop ik heus niet de godganse dag in! Ok, fase 1 van het rampenplan: zoek en vind een shoppingcenter, waar het lekker droog is!Ok, gevonden, richting Woluwe shoppingcenter aub. Fase 2 van datzelfde plan: raak niet verdwaald in de wirwar van de metro (hmm, zouden we nu naar links of naar rechts moeten?). Na een halfuur prutsen hebben we het dan uiteindelijk gevonden, eureka! Resultaat van een hele dag shoppen? Gepakt en gezakt terug naar huis keren. Maar voor één keer waren het bijna allemaal kleren voor prins... Ik zocht mij dood naar een bloesje met roze streepjes, dan vind ik het bij Massimo Dutti, aaaaiiii een enorme vlek erop! Als ze mij dan aan de kassa geen procentje willen geven, dan hoeft het voor mij niet hoor. Teleurgestelde assepoes. Gelukkig had prins dé ideale oplossing: mij trakteren op een bol kokos van Haägen Dass-ijs!
Prins wou om eens grappig te doen zo'n kamasutra-achtig boekje kopen in de Standaard Boekhandel. Ok prins, maar jij betaalt :-) Komen we samen aan de kassa, zegt dat mens toch niet "ik zal het inpakken als cadeautje hé". Waarop prins: "Neen, laat maar, het is toch voor eigen gebruik..." Ik denk dat mijn hoofd nog nooit zo rood heeft gestaan...

09:19 Gepost door Assepoes in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-08-06

New look...

Terwijl ik mij hier dood zit te ergeren aan dat k*kweer; nerveus word van al die paperassen die ik nodig heb voor mijn Erasmusuitwisseling; en énorm verlang naar 4 september; heb ik mijn allerdierbaarste blogje in een nieuw kleedje gestoken. Mooi? Ik vind het alleszinds geslaagd!
Daarnet ben ik boodschappen gaan doen samen men prins; ik moet toch zeggen dat het dan altijd een beetje begint te kriebelen om te gaan samenwonen: altijd gezellig bij elkaar, voor mijn lieve schat zorgen,... Maar ja, dat zal heus niet weglopen, dus nu nog mijn laatste jaar afwerken, enorm genieten van mijn Erasmus-ervaring, wie weet nog een jaartje bij studeren, werk zoeken, en dan pas kan er daar eens over gepraat worden. Dus prins, in de eerste twee à drie jaar leef ik nog lekker op kosten van pa en ma ;-) Maar toch... al die vriendinnen die beginnen samen te hokken met hun vriend, tis spannend!
Wat zijn de plannen nog voor deze week? Wel euh, me ergeren aan het str*ntweer, straks met een vriendin naar de stad, morgen gaan shoppen met prins in Brussel, de kamer moet ook nog eens dringend uitgemest worden,... werk genoeg dus! Ik ben de laatste tijd in een wat creatieve bui, ik begin te kwijlen als ik al die mooie hobbyboeken zie staan in de bib; maar helaas heb ik twee linkerhanden... Beter niet aan beginnen dus!

13:49 Gepost door Assepoes in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

22-08-06

Taalkamp en Oud-Turnhoutse tennisleerkrachten...

Koekoek, ik ben net terug van taalkamp in Turnhout, waar ik leerkracht engels was, en oooo wat heb ik mij geamuseerd! (het kots-lasagna-incident natuurlijk terzijde gelaten...). 'S morgens gaven we drie uur les, in in de namiddag moesten we de kindjes begeleiden naar hun sportactiviteit. Toevallig zat ik bijna elke dag in de Oud-Turnhoutse tennisclub, waar wauw-kwijl- oh my god leerkracht Matthias de kindjes tennisles gaf. Matthias, je bent heet!

Ik zit voor het moment met een reuze-plakker op mijn rug, die moet testen voor wat ik allemaal allergisch ben. Mannekes, dat

jeukt enorm! Hierdoor moet ik ook nog enkele dagjes wachten om te beginnen met het start-to-run lessenpakket van Vlaanderen Sportland. Ik ben 'pertangs' wel al goed ge-equipeerd, heb van de papa een zakske gekregen waar ik mijn mp3 insteek en die ik dan handig rond mijn arm kan doen tijdens het lopen. Klasse!

Countdown: binnen 12 dagen vertrekt onze vlieger jipie jee!

 

11:10 Gepost door Assepoes in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

11-08-06

Na een lange pauze : TERUG!

 

Amai amai, eindelijk heb ik nog eens eventjes tijd gevonden om werk te maken van mijn blogje. Niet getreurd, want in de vakantie heb ik nooit veel tijd voor al zo'n dingen wegens vakantiejob, zondag vertrek ik als leerkracht engels op taalkamp, het vriendje moet ook onderhouden worden, ...
Zoals jullie wel zien is dit inderdaad de plattegrond van het prachtige eiland Kreta! Wel, op 4 september vertrekt het vliegtuig om 6u 's morgens richting Chania; en wie zal er op zitten? Juist ja, Assepoes en haar prins! Ik verheug me er al éééénorm op! Ik heb echt niets dan mooie vooruitzichten: nog 1 trimester les waarvan 3 weken stage, dan blokken en eindexamens afleggen, dan 2 weken stage doen, en dan staat het vliegtuig op mij te wachten om me naar Innsbruck te brengen, hoplahee! Ik ben daar van begin maart tot begin juni; en wanneer ik terug thuis kom, ben ik zo goed als afgestudeerd, feest!

De laatste dagen verneem ik ook niets dan goed nieuws: mijn oma heeft eindelijk een prachtig appartement gevonden, pa en ma gaan binnenkort voor twee weken op reis, Emiel mist mij al, Redrose heeft een mooie nieuwe gsm, en het schoonste van al : An is zwanger!

Ps: Ik heb het heel goed gesteld in Frankrijk, ik heb er enkel een schimmelinfectie aan overgehouden...

Ps: Dezer dagen vind je mij in de Havana Club in Blankenberge. Wie in de stad is, komt gerust eens een bezoekje brengen aan mij!

13:53 Gepost door Assepoes in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |