23-02-07

Epidemie enzo...

colorful,capsules,capsuleHet scheelde geen haar of ik had het ook vast hé, de epidemie. Het ging geen griep geweest zijn, maar wel een keelontsteking. Stel u voor: 4 dagen voor mijn vertrek naar Oostenrijk!
Dinsdag opgestaan met enorme keelpijn en duizeligheid, ook de klieren in m'n nek zaten betrekkelijk dikjes. Ik gaf niet toe, want die dag stond een bezoekje aan vriendin C. in Gent op het programma. Ik durfde gewoon mijn koorts niet te meten, dus heb dan maar een Aspégic genomen zonder zekerheid of ik al dan niet koorts heb. Niet goed bezig, I know. Dat heeft dan blijkbaar toch goed geholpen, want voelde mij na de middag al stukken beter. Woensdagochtend was het weer van dattum: pijn, schorre keel, bang om écht ziek te zijn. Wonder boven wonder stond ik donderdag zo fris al iets op, en geen pijn of raar gevoel meer te bespeuren! Soit, ik moest toch nog naar de dokter om een wratje op mijn voet te laten bevriezen, dus kon Meneer Doktoor voor 't zelfde geld (26 kluiten!) ook eens mijn keeltje inspecteren. Heb ik even chance: best dat ik genoeg antistoffen had, want dankzij die mormels is de keelontsteking met alles erop en eraan niet kunnen doorbreken! Ben ik een gelukkig mens, zeg!

 

Even over Erasmus nu. Aangezien ik op tijd en stond een berichtgeving moet doen naar de docenten van mijn school, heb ik een website gemaakt, waar ze al mijn avonturen op kunnen lezen. Verwacht u niet aan schrijfsels zoals hier, maar verwacht u eerder aan stijf taalgebruik (die docenten hé). Weliswaar zal ik hier ook op tijd en stond iets laten weten, maar de curieuzeneuzen (en de rest natuurlijk ook) onder jullie kunnen ook hier terecht:

http://www.freewebs.com/astridinoostenrijk

 

13:58 Gepost door Assepoes in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: ziek, erasmus |  Facebook |

Commentaren

Hallo, Ik zal hier en op je andere blogje
komen lezen hoor.
Dan zal ik je een beetje over hier
in België vertellen.
We hebben nog geen stuk gekregen voor
het lenteconcert...
Groetjes en een goed en gezond vertrek!;-)

Gepost door: emiel | 24-02-07

dito ik kom hier en daar lezen ;-)
Stel het goed he daar!!!!

Gepost door: Lemon | 25-02-07

Zwaai - zwaai kom je nog vlug eens uitwuiven!

Groetjes

Gepost door: emiel | 25-02-07

De commentaren zijn gesloten.